BABY és MOM NATURAL 100% natúr ápoló krém

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

45 g

bőrgyógyászatilag és gyermekgyógyászatilag tesztelt

Leírás

A csecsemők, a várandós nők és a szoptató anyák érzékeny bőrére. 100% -os természetes összetevők: shea vaj és kakaóvaj, méhviasz, jojoba, kókusz és fehér tajtékvirág olajok. Optimális védelmet nyújt a pelenkával érintett területeknek. Védelmet nyújt a hideg és a szél ellen. Gazdag bőrápolás az arcnak és a testnek egyaránt, valamint a striák által érintett területeknek.

Inci

CocosNuciferaOilButyrospermumParkiiButterCeraAlbaTheobromaCacaoSeedButterRicinusCommunisSeedOilSimmondsiaChinensisSeedOilHydrogenatedCastorOilLimnanthesAlbaSeedOilCoperniciaCeriferaCeraRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOil


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook