SUN CARE Kids naptej F30

Akció
Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

200ml

Hatóanyag

bisabolol, E-vitamin

Leírás

A bőrgyógyászatilag tesztelt vízálló formula magas szinten nyújt megbízható védelmet a leégés és a káros UV sugárzás ellen. Könnyen alkalmazható, még nedves bőrön is, gyorsan felszívódik, és nem hagy olajos foltot.
Használat: Alkalmazzon elegendő mennyiségű naptejet (kb. 18 ml) a napsütés előtt, és használja újra az eredeti védettségi szint fenntartása érdekében, különösen úszás, izzadás vagy törölközést követően. A termék alkalmazása után sem szabad közvetlen napfénynek kitenni a bőrt (11.00 és 15.00 óra között), mivel ez nagyon káros lehet az egészségre. Védje a babákat és a kisgyermekeket. Az ajánlott mennyiségnél kisebb adag használata jelentősen csökkenti a védelem szintjét.

Inci

AquaOctocryleneDicaprylCarbonateCocoglyceridesC12-15AlkylBenzoateEthylhexylSalicylateHomosalateButylMethoxydibenzoylmethanePolysilicone-15Polyester-7Trimethylpentanediol/AdipicAcid/GlycerinCrosspolymerNeopentylGlycolDiheptanoatePotassiumCetylPhosphatePhenoxyethanolEthylhexylglycerinTocopherylAcetateBisabololXanthanGumAcrylates/C10-30AlkylAcrylateCrosspolymerParfumDisodiumEDTASodiumHydroxide


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook