COLLAGEN CMF Szemránckrém

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

15ml

Hatóanyag

béta-glukán, szúrós csodabogyó, tengeri kollagén

  • paraffin mentes
  • szem körüli karikák ellen
  • lifting hatás
  • hosszú távú hidratálás és kollagén stimuláció
  • bőrgyógyászatilag tesztelt

Leírás

Kitűnően hidratál, serkenti a bőr vérellátását, kollagén szintézisét és eltünteti a szem körüli karikákat. Már az első használat után észlelhető a változás. Az apró szemráncok eltűnnek, a mélyebbek kisimulnak, a szemhéj feszesebbé és a bőr teltebbé, bársonyosabbá válik. Három hét mindennapos alkalmazás után a bőr feszesebbé, vitalizáltabbá, ellenállóbbá válik.
Használat: Finoman masszírozd be a krémet a szemkörnyéken. Pakolásként is alkalmazhatod, ilyenkor vastagabb rétegben vidd fel, és 20 perc után masszírozd be a fennmaradó krémet.

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook