MASSZÁZSKRÉM LIGHT

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

200ml

  • parabén mentes
  • paraffin mentes
  • szilikon mentes
  • vegan kozmetikum

MASSZÁZS KRÉM „LIGHT“ Problémás Bőrök Masszírozására. Könnyű, hidratáló textúrával rendelkező masszázs krém LIGHT változat, arcra és akár testre is.

Leírás

MASSZÁZS KRÉM „LIGHT“ Problémás Bőrök Masszírozására

A már eddig is jól ismert és szeretett masszázs krém mellett, mostantól a szakmabeliek számára elérhető egy új, könnyű, hidratáló textúrával rendelkező masszázs krém LIGHT változat, arcra és akár testre is.

KÖNNYŰ, HIDRATÁLÓ FORMULA, amely nem terheli a bőrt.

HATÁSA:

erőteljesen táplálja a bőrt és serkenti annak megújulását. A kéz a bőr felületén a LIGHT krémtől rendkívül könnyen siklik masszírozás közben. A bőrt puhítja, símítja, frissíti.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET:

minden bőrtípusnál alkalmazható arcon és testen egyaránt. Külön kiemeljük a vegyes, zsíros, tisztátalan bőrtípusokat, amelyeket a LIGHT masszázskrémmel nagyon szépen tudjuk kezelni.

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook