NEURO SENSITIVE Nyugtató krém száraz bőrre

15%
Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

100 ml

Illat mentes

Szilikon mentes

Színezék mentes

Alkohol mentes

Dermatológiailag Tesztelve

Hipoallergén termék

Leírás

Neuro-kozmetológiai krém, amely nyugtat és magasabb érzékenységi küszöböt biztosít a túlzottan reaktív bőr esetében. Hatását a biomimetikus pentapeptid váltja ki, amely jelentősen csökkenti a hiperaktív receptorok reakcióját a bőrben, stresszes helyzetekben. Ennek következtében csökken az irritáltság érzete (kellemetlen feszülő, viszkető, csipkedő, égő érzés) valamint csökken a bőr érzékenysége (- 26 %**).

**IN VIVO tesztekkel igazolva, 31 önkéntes tesztalanyon, naponta 2x alkalmazva, 28 napon keresztül

 

Inci

AquaPropylheptylCaprylateGlycerinDicaprylylCarbonateSorbitanIsostearateHydrogenatedCastorOilPolyglyceryl-2DipolyhydroxystearateSimmondsiaChinensisSeedOilCeresinCeraAlbaZincStearateHelianthusAnnuusSeedOilPerseaGratissimaOilTocopherylAcetatePolyglyceryl-3DiisostearateButyrospermumParkiiButterPentapeptide-59HydrogenatedLecithinCamelliaSinensisLeafExtractBisabololRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilMagnesiumSulfatePhenethylAlcoholEthylhexylglycerinMaltodextrinDehydroaceticAcidBenzylAlcohol


Legfrissebb hírek

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook