ART OF SPA Sunny Mango LIGHT TESTVAJ testre

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

200ml

  • VEGÁN
  • 0% paraffin és szilikon
  • minden bőrtípusra

Leírás

Kényeztesd magad a gyorsan felszívódó és könnyed textúrával rendelkező ART OF SPA Sunny Mango testvajjal. A bőr, különösen nyáron, gyorsabban veszít a hidratáltságából, mivel gyakrabban van kitéve a káros UV sugárzásnak és a magas hőmérsékletnek. Az elveszített nedvességet a testvajjal kiválóan tudod pótolni.

  • VEGÁN
  • 0% paraffin és szilikon
  • minden bőrtípusra

Fő aktív összetevők

Shea vaj

A shea fa magjából előállított egzotikus összetevő rendkívül gazdag antioxidánsokban, zsírsavakban és vitaminokban. Elősegíti a sejtek regenerálódását, megújítja a bőr hidrolipid rétegét és segíti a külső káros hatások elleni védelmet. Erős hidratáló és tápláló hatással van a bőrre.

Inci

AquaCocosNuciferaOilGlycerinButyrospermumParkiiButterEthylhexylStearateParfumCetylAlcoholStearylAlcoholGlycerylStearatePropylheptylCaprylateSodiumPolyacrylateCeteareth-12PerseaGratissimaOilCitrusParadisiPeelOilHelianthusAnnuusSeedOilBeta-CaroteneDaucusCarotaSativaRootExtractGlycineSojaOilTocopherolRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilPhenoxyethanolEthylhexylglycerinLinaloolD-Limonene


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook