PURE GOLD 24 Ka LUXURY Éjszakai krém

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

50ml

Hatóanyag

aloe vera, arany szemcsék, béta-glukán, ceramidok, E-vitamin, fehér tajtékvirág olaj, szója izoflavin

Leírás

Az “arany évekre” normál, száraz bőrre, 30 év felett. Tiszta aranyat tartalmaz, mely az izoflavinnal kombinálva csökkenti a kollagén- és elasztinrostok degradációját, ugyanakkor serkenti az újak kialakulását. Egyedülálló ránctalanító formulája biztosítja a bőr számára a kezelés utáni fiatalos, bársonyos, puha megjelenést, szebb tónust. »Az érett bőr luxusa« normál és száraz bőrtípusokra 30. életév felett. Nagy mennyiségben tartalmaz aranyat, amely izoflavinnal kombinálva, csökkenti a kollagén, és elasztinrostok sérülékenységét, illetve serkenti ezek szintézisét. Egyedülálló anti-wrinkle formulája javítja a bőr regenerálódó képességét, amely a kezelés után megújulva, szemmel láthatóan szebb tónussal, puhán, bársonyosan, és fiatalosan fog ragyogni.Használat: Alaposan megtisztított és tonizált bőrre éjszakai krémként vidd fel, nagyon száraz bőrtípusnál nappali bőrápolásra is alkalmazható.

Inci

AquaLimnanthesAlbaSeedOilDicaprylylEtherSorbitanIsostearateHydrogenatedCastorOilCeresinCeraAlbaGlycerinBeta-GlucanDicaprylylCarbonatePolyglyceryl-2DipolyhydroxystearateCassiaAngustifoliaSeedPolysaccharideRicinusCommunisSeedOilCoperniciaCeriferaCeraCetearylEthylhexanoatePolyglyceryl-3DiisostearateCetearylIsononanoateAloeBarbadensisLeafJuiceCeramide3Ceramide6IICeramide1PhytosphingosineCholesterolTheobromaCacaoSeedButterButyrospermumParkiiButterMagnesiumSulfateGoldLecithinSoyIsoflavonesRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilTocopherylAcetateCeraMicrocristallinaParaffinSodiumBenzoateCitricAcidPotassiumSorbateSodiumSulfiteSodiumLauroylLactylateCarbomerXanthanGumPolysorbate8012-HexanediolCaprylylGlycolZincStearateDehydroaceticAcidBenzylAlcoholParfumPhenoxyethanolEthylhexylglycerinHydroxyethylcelluloseCI77400CI77820


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook