NEURO SENSITIVE Nyugtató SOS maszk

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

150ml

  • Illat mentes
  • Szilikon mentes
  • Színezék mentes
  • Alkohol mentes
  • Dermatológiailag Tesztelve
  • Hipoallergén termék

Leírás

Nyugtató neuro-kozmetológiai kezelést biztosít az irritált bőr gyors csillapítására. A biomimetikus pentapeptid a bőr érzékenységének forrását célozza meg: csökkenti a hiperaktív receptorok reakcióját a bőrben, stresszes helyzetekben (-80 %*). Ennek következtében csökken a bőr irritáltsága valamint minimalizálódik a bőr reakciója stresszes helyzetekben.

*IN VITRO kutatásokkal igazolva

 

Inci

AquaPrunusAmygdalusDulcisOilSimmondsiaChinensisSeedOilHeliantusAnnuusSeedOilDicaprylylCarbonatePentyleneGlycolPropylheptylCaprylateCetearylAlcoholArachidylAlcoholButyrospermumParkiiButterPentapeptide-59HydrogenatedLecithinCetearylGlucosideBehenylAlcoholGlucoseArachidylGlucosideRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilPhenethylAlcoholEthylhexylglycerinMaltodextrin


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook