ART OF SPA Summer Sunny Mango PEELING arcra és testre

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

350ml

  • VEGÁN
  • 0% paraffin és szilikon
  • minden bőrtípusra

Leírás

A bőr megfelelő barnaságának eléréséhez első lépésben ajánljuk az ART OF SPA Sunny Mango Peelinget. Kellemes, nyári mangó illatával és könnyed hámlasztó hatásával, ideális választás az elhalt hámsejtek eltávolítására, miközben tökéletesen serkenti a keringést is. Csak külsőleg.

  • VEGÁN
  • 0% paraffin és szilikon
  • minden bőrtípusra

Fő aktív összetevők

Sárgarépa extraktum

A-vitaminban gazdag, simítja a bőrt és megújító hatással rendelkezik.

Vigyük fel a radírt, enyhén körkörös mozdulatokkal masszírozzuk át vele a bőrt, majd öblítsük le. Csak külsőleg.

Inci

AquaOryzaSativaPowderButyrospermumParkiiButterSodiumPolyacrylateParfumCocosNuciferaOilPropylheptylCaprylateCaprylic/CapricTriglyceridePerseaGratissimaOilHelianthusAnnuusSeedOilBeta-CaroteneDaucusCarotaSativaRootExtractGlycineSojaOilTocopherolCitrusParadisiPeelOilPrunusArmeniacaSeedPowderSodiumAcrylatesCopolymerHydrogenatedPolyisobutenePhospholipidsPolyglyceryl-10StearateRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilPhenoxyethanolMethylparabenEthylparabenLinaloolD-Limonene


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook