SWEET RED GRAPES Testápoló ajándékcsomag

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!

Testápoló ajándékcsomag

Felejthetetlen bőrápolási élmény a szőlőnek köszönhetően, amelyet ez a kifinomult bőrápoló páros tartalmaz. Az olajos tusfürdő felfrissíti érzékeid zuhanyozás közben, míg az ápoló testápoló tej gyengéden védi bőrödet a kiszáradástól. Az antioxidánsokban gazdag formulákat az Afrodita termékekben évek óta használt, összetéveszthetetlen, kurióz szőlő illat kíséri.

Leírás

SZŐLŐ Olajos Tusoló Gél 250 ml

A zuhanyzás egyedülálló élménye a kék szőlő élénkítő illatával! Természetes olajok, kókuszdió-, napraforgó- és pálmamag extraktummal megvédi a bőrt a kiszáradástól.

SZŐLŐ Testápoló Tej 250 ml

A gazdagon táplálja, és selymesen puhává varázsolja a bőrt. A szőlőmag olaj és a karité vaj a bőrt intenzíven táplálja. A kék szőlő lenyűgöző illatával felejthetetlen bőrápoló élményt nyújt! Gyorsan felszívódik, nem hagy kellemetlen zsíros foltot.

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook