YOUNG and PURE Mattító krém

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

50ml

Hatóanyag

amazonasz komplex, hamamelis extraktum

Leírás

Ideális választás a pattanásos bőrtípus számára. A bőrt kitűnően táplálja,hidratálja és ápolja. Helyreállítja a bőr zsír és víz egyensúlyi állapotát,valamint biztosítja számára a matt hatást. A hamamelis kivonat és a természetes bisabolol nyugtatják a bőrt.
Használat: A krémet reggel és este alkalmazza a már megtisztított és tonizált bőrfelületen.

Inci

AquaPropylheptylCaprylateDicaprylylEtherDicaprylylCarbonatePolyglyceryl-3MethylglucoseDistearateGlycerinPentyleneGlycolGlycerylStearateStearylAlcoholButyrospermumParkiiButterEthoxydiglycolPropyleneGlycolButyleneGlycolHamamelisVirginianaBark/Leaf/TwigExtractLacticAcidGlucoseCaramelSodiumBenzoatePotassiumSorbateEthylhexylglycerinPhenoxyethanolBisabololSimmondsiaChinensisSeedOilRosmarinusOfficinalisExtractBrassicaCampestrisSeedOilTocopherylAcetateRetinylPalmitateCaprylic/CapricTriglycerideTocopherolCopaiferaOfficinalisOilCarapaGuaianensisOilEuterpeOleraceaOilBetulaAlbaLeafExtractTalcParfumSodiumHydroxideCarbomer


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook