AGELESS Olajos esszencia

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

10ml

Hatóanyag

100% natúr fehér tajtékvirág olaj, 100% natúr napraforgó olaj, hydra complex

Leírás

Nagy koncentrációjú cseppek 100%-os tisztaságú természetes bőrápoló olajokkal, intenzív tápláló, regeneráló és védő hatással. Mindent biztosít a bőr számára, amire csak szüksége van hogy erősebbé, vitalizáltabbá varázsolja. Olyan normál-száraz bőrök ápolására alkalmas, melyeknek gyenge a védekező képessége. Nagyon száraz és dehidratált bőrfelületekre is.Használat: Két felhasználási lehetőség (5-7 csepp): 1. masszírozd a bőrbe a választott krém alkalmazása után; vagy 2. keverd össze a cseppeket és a krémet a tenyérben, és alkalmazd a keveréket a kezelt bőrfelszínen.

Inci

HelianthusAnnuusSeedOilIsopropylMyristateCyclopentasiloxanePropylheptylCaprylateLimnanthesAlbaSeedOilTriticumVulgareGermOilBHTTocopherylAcetate


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook