ADSTRINGENS Pakolás

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

200ml

Hatóanyag

bazsalikom-, bergamott-, boróka- és geránium illóolaj, cickafark, ciprus-, mályva és bojtorján extraktum, szébum aktív abszorválók, zsálya

Leírás

Összehúzza a kitágult pórusokat, eltávolítja a felesleges faggyút és a szennyeződéseket, helyreállítja a bőr természetes hidrolipid egyensúlyát. Enyhe antibakteriális hatású. Használat: Keverje össze és vigye fel a pakolást vastagabb rétegben a letisztított és tonizált arc, nyak és dekoltázs bőrfelületére. 15-30 perc után mossa le langyos vízzel.

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook