ZÖLD TEA Masszázsolaj arcra és testre

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

500ml

Hatóanyag

jojoba- és napraforgó olaj

  • friss, zöld tea illat
  • szűz, hidegen sajtolt jojobaolaj és napraforgóolaj
  • emlékeztet a híres ZEN szertartásokra
  • szilikon és paraffin mentes
  • vegán kozmetikum

Leírás

100% természetes olajok és friss zöld tea illata, amely a ZEN rituálékat idézi fel! A szűz, hidegen sajtolt jojobaolaj és a napraforgóolaj alaposan táplálja, puhítja és simítja a bőrt, miközben erősíti rugalmasságát. A tökéletes pihenés élményét nyújtja, miközben visszaállítja a test és a lélek egyensúlyát. Igazi illatos utazás a Távol-Kelet földjére! Hűvös, sötét helyen tárold.

AFRODITA TANÁCSA

A Zöld Tea olajat ideális választás Japán, kínai és ayurvédikus masszázstechnikákkal alkalmazni, illetve pihentető ázsiai rituálékba beépíteni.

Inci

HelianthusAnnuusSeedOilSimmondsiaChinensisSeedOilParfumRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilCitralCitronellolGeraniolHexylCinnamalHydroxycitronellalLimoneneLinalool


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook