ACTIVE SKIN Anti-cellulite Boost Cellulite elleni krém

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

180ml

Leírás

Detox aktivátor, melegítő hatású, a cellulit elleni küzdelemhez! Serkenti a bőr vérkeringését, aktiválja a lipolízist és segíti a víz és a méreganyagok eltávolítását a bőr alatti szövetből. Felgyorsítja a vízhajtást a cellulitot tartalmazó területeken és csökkenti a “narancsbőrt”.

Masszírozd be a kritikus területeken reggel és este.

  • DETOX hatás
  • Melegítő hatás
  • VEGÁN

Fő aktív hatóanyagok:

  • Cecropia
  • Grapefruit illóolaj
  • Diatómaföld

Az esetleges csípkedő és meleg érzés normális bőrreakció, melyek szükségesek az optimális eredmények eléréséhez. Kerüld a szemmel és a nyálkahártyával való érintkezést, felkenés után moss kezet. Tartsd távol gyermekektől.

FIGYELEM: Nem alkalmas keringési rendellenességben szenvedők számára.

Inci

AquaHelianthusAnnuusSeedOilGlycerinCaprylic/CapricTriglycerideDicaprylylEtherPanthenolPotassiumCetylPhosphateGlycerylStearateCitrateCetearylIsononanoatePropyleneGlycolCecropiaObtusaBarkExtractCitrusGrandisPeelOilRuscusAculeatusRootExtractMaltodextrinSilicaSolumDiatomeaeCyclopentasiloxaneDimethiconolRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilPolyacrylateCrosspolymer-6BenzylNicotinateSodiumAcrylatesCopolymerHydrogenatedPolyisobutenePhospholipidsPolyglyceryl-10StearateTocopherolCitricAcidParfumPhenoxyethanolMethylparabenEthylparbenLimoneneLinaloolCitral


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook