YOUNG and PURE Hidratáló krém

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

50ml

Hatóanyag

allantoin, glicerin, jojoba olaj, marigold extraktum

Leírás

A termék finom, gélszerű struktúrája gyorsan beszívódik és hosszantartó matt hatást biztosít a bőre számára. Az allantoin nyugtatja és frissíti a bőrt, regenerálja az epidermiszt. A B3-vitamin csökkenti a pattanások kialakulásának lehetőségét, ugyanakkor láthatóan javítja a bőr tónusát.
Használat: A krémet reggel és este alkalmazza a már megtisztított és tonizált bőrfelületen.

Inci

AquaDicaprylylCarbonateGlycerylStearateCitrateGlycerinCetylAlcoholCalendulaOfficinalisFlowerExtractSodiumBenzoateRosaCaninaFruitOilSimmondsiaChinensisSeedOilEthylhexylglycerinPhenoxyethanolPanthenolBisabololAllantoinButyrospermumParkiiButterTocopherylAcetateRosmarinusOfficinalisExtractBrassicaCampestrisSeedOilXanthanGumParfum


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook