ACTIVE SKIN Active Boost zsírbontó gél

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

180ml

Leírás

Hűtőgél, aktív formula formájában! Lipolitikus, azaz zsírbontó hatású. Felgyorsítja a méreganyagok eltávolítását a bőrből, serkenti a zsírolvadási folyamatot. A fáradt lábakat kifejezetten javasolt átkenni sportolás, vagy bármely aktív tevékenységet követően.  Eredmény: a comb kerülete legfeljebb 2 cm-rel csökkenthet, a csípõ kerülete akár 4,5 cm-rel csökkenthet **.
Masszírozd be a kritikus területeken reggel és este.

* IN VIVO vizsgálatban 20 nő vett részt 28 * vagy 56 ** napos tesztelés után, naponta kétszer

  • ZSÍRÉGETŐ HATÁS
  • HŰTŐ HATÁS
  • VEGÁN

Fő aktív hatóanyagok:

  • Szent lótusz
  • Szúrós csodabogyó
  • Fekete bors

Kerüld a szemmel és a nyálkahártyával való érintkezést, felkenés után moss kezet. Tartsd távol gyermekektől.

Inci

AquaButyleneGlycolNelumboNuciferaLeafExtractJuniperusCommunisFruitOilCitrusGrandisPeelOilRuscusAculeatusRootExtractCentellaAsiaticaExtractVitisViniferaSeedExtractPiperNigrumFruitOilFoeniculumVulgareOilMenthaArvensisLeafOilCitrusAurantiumDulcisPeelOilSolumDiatomeaeTriticumVulgareGermOilCamphorMentholRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilPanthenolCitricAcidMaltodextrinSilicaCarbomerSodiumHydroxidePropyleneGlycolHederaHelixLeafExtractPhenoxyethanolEthylparabenMethylparabenD-LimoneneLinalool


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook