3PEPTIDES Tápláló krém száraz bőrtípusra

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

150ml

Hatóanyag

3 bioaktív peptid, barna alga extraktum, jojoba olaj, mandula olaj

Leírás

A 3PEPTIDES kozmetikumok az anti-age kezelések legújabb fejlesztése, amely a bőr öregedése során az ezt kiváltó okokkal száll szembe és a bőr fiatalítását belülről kifelé végzi. A biológiailag aktív peptideknek köszönhetően közvetlenül a bőr sejtjeire hatnak, miközben számos dermális és epidermális gént reaktiválnak, amitől működésbe lép a bőr megújuló, fiatalító képessége. A sejteket gyorsabb osztódásra serkenti, valamint elősegíti a kollagén, elasztin és hyaluronsav szintézisét. Ennek következtében a bőr biológiai és foto-öregedése lelassul, azaz a bőr látványosan fiatalodik, ami a következőkben mutatkozik meg: szemmel láthatóan feszesebb bőr, szemmel láthatóan simább bőr, intenzív ránc-korrekciós hatás.

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook