MELISSA Masszázs olaj testre

Akció
Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

500ml

Hatóanyag

E-vitamin, rozmaring extraktum, szója- és napraforgó olaj

Leírás

A citromfű (melissza) meghatározóan finom és természetes illata jellemzi. A tartalmát képező E–vitaminban gazdag természetes olajok a bőrt ápolják, feljavítják védekezőképességét, valamint visszaadják rugalmasságát és bársonyos külsejét.

Használat: Hosszantartó, frissítő, lazító és rendkívül kellemes testmasszírozást biztosít minden bőrtípus számára. Aromaterápiás kezelés során, mint bázis olajat lehet alkalmazni.

Inci

HelianthusAnnuusSeedOilGlycineSojaOilCaprylic/CapricTriglycerideIsopropylPalmitateTocopherylAcetateCymbopogonWinterianusHerbOilRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilCitralCitronellolEugenolFarnesolGeraniolD-LimoneneLinalool


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook