Wine Therapy Szőlő -vitamin száraz olaj

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

30ml

  • ANTI-OX VÉDELEM & TÁPLÁLÁS
  • tiszta rezveratrol & szőlőmag olaj & A- vitamin & E -vitamin
  • 0% szilikon és mesterséges színezék
  • Vegan

 

Leírás

A tiszta szőlőmag olajnak köszönhetően lassítja a bőr idő előtti öregedését, miközben finoman ápolja azt. A hozzáadott A- és E-vitamin serkenti a bőr természetes megújuló képességét és óvja az epidermisz megfelelő lipid rétegét.
Alkalmazható: 1. önálló termékként, 2. a krém alkalmazása után, 3. a krémmel kombinálva: keverjük össze a krémben lévő olajat a tenyerünkben és alkalmazzuk a száraz olajat a bőrön.
TÁROLÁS: 15°C – 25°C

 

Inci

Caprylic/CapricTriglycerideEthylhexylStearateVitisViniferaSeedOilTocopherlAcetateRetinylPalmitateTocopherolResveratrolPolymethylMethacrylateTricaprylinRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilParfumCitrusAurantiumDulcisPeelOilD-Limonene


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook