Wine Therapy Habzó boros masszázskrém

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

150ml

  • ANTI-OX VÉDELEM & BŐRMEGÚJULÁS
  • tiszta rezveratrol & avokádó olaj & jojoba olaj
  • 0% Szilikon és Mesterséges színezék

 

Leírás

Masszázskrém intenzív regeneráló terápia minden bőrtípusra
A szabadalmaztatott, kapszulákba zárt tiszta rezveratrol serkenti a bőr sejtjeinek kollagén szintézisét, és védi a bőrt az oxidatív stressztől. Az avokádó, jojoba és gabonacsíra ápoló olajok hosszan tartó revitalizáló masszázst biztosítanak. Száraz bőr esetében a krémhez adjunk hozzá Szőlő – vitamin száraz olajat.
TÁROLÁS: 15°C – 25°C

 

Inci

AquaPropylheptylCaprylateGlycerinDicaprylylCarbonateSorbitanIsostearateHydrogenatedCastorOilPolyglyceryl-2DipolyhydroxystearateCeraAlbaZincStearateTocopherylAcetateSimmondsiaChinensisSeedOilPerseaGratissimaOilHelianthusAnnuusSeedOilPolyglyceryl3DiisostearateCeresinMagnesiumSulfateBisabololResveratrolPolymethylMethacrylateTricaprylinWineExtractSodiumBenzoatePropyleneGlycolBHTAscorbylPalmitateGlycerylStearateCitricAcidTriticumVulgareGermOilParfumDehydroaceticAcidBenzylAlcoholD-Limonene.BenzylBenzoate


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook