WHY MASK Intenzív regeneráló maszk

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

2*6ml

Hatóanyag

béta-karotin, ceramidok, E-vitamin, növényi A-vitamin

Leírás

Táplálja a bőrt és megőrzi nedvességét, megerősíti természetes védő funkcióját, serkenti regenerálódását és megóvja a korai öregedéstől.Használat: A letisztított és tonizált bőrön alkalmazd, hagyd hatni 10-15 percig. Végezetül finoman masszírozd be a maradékot.

Inci

AquaPetrolatumSorbitanIsostearateHydrogenatedCastorOilCeresinCeraAlbaGlycerinParaffinumLiquidumDicaprylylEtherIsopropylMyristateCaprylic/CapricTriglyceridePolyglyceryl-2DipolyhydroxystearateHexyldecanolHexyldecylLaurateParaffinCeraMicrocristallinaPolyglyceryl-3DiisostearateDimethiconeHelianthusAnnuusSeedOilAlthaeaOfficinalisRootExtractTriticumVulgareGermOilTocopherylAcetateRetinylPalmitateBeta-CaroteneDaucusCarotaSativaRootExtractGlycineSojaOilRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilCeramide3Ceramide6IICeramide1PhytosphingosineCholesterolMagnesiumSulfateLanolinAlcoholEthoxydiglycolPropyleneGlycolButyleneGlycolGlucoseLacticAcidSodiumBenzoatePotassiumSorbateCaramelCitricAcidDiazolidinylUreaTocopherolMethylparabenPafrumPropylparabenSodiumLauroylLactylateCarbomerXanthanGumPhenoxyethanolEthylhexylglycerin


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook