WHY MASK Extra hidratáló maszk

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

2*6ml

Hatóanyag

jégkristály formula

Elősegíti a nedvesség hatékony átjutását a bőrbe és a bőr mélyebb rétegeibe való szétoszlását. Kiváló ápolást biztosít, és selymes, gyengéd komfortérzetet ad a bőrnek.

Leírás

Elősegíti a nedvesség hatékony átjutását a bőrbe és a bőr mélyebb rétegeibe való szétoszlását. Kiváló ápolást biztosít, és selymes, gyengéd komfortérzetet ad a bőrnek.

Alkalmazd bőségesen a maszkot a megtisztított és tonizált bőrre, hagyd hatni 15 percig, majd masszírozd be a maradékot.

Inci

AquaPentyleneGlycolCetearylAlcoholCetearylGlucosideAloeBarbadensisLeafJuiceGlycerinLimnanthesAlbaSeedOilButyrospermumParkiiButterHelianthusAnnuusSeedOilGlycerylStearateHexyldecanolHexyldecylLaurateTheobromaCacaoSeedButterCaprylic/CapricTriglycerideDicaprylylEtherSodiumHyaluronateBeta-GlucanBisabololHamamelisVirginianaWaterRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilPropyleneGlycolTocopherylAcetateCetylAlcohol12-HexanediolCaprylylGlycolCitricAcidPotassiumSorbateSodiumBenzoateSodiumSulfiteParfumSodiumHydroxideAcrylates/C10-30AlkylAcrylateCrosspolymer


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook