VITA DERMA Ampulla HYALURON

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

5*1,5ml

Hatóanyag

béta-glukán, hyaluronsav, panthenol

Leírás

intenzív és mélységi hidratálás a bőr számára. Felvitele után a bőr feszesebbé, frissebbé, fiatalosabbá válik. Minden bőrtípus számára alkalmas ampulla, de különösen a dehidratált, tónus nélküli, 25. életév felettiek számára nyújt megfelelő ápolást.
Használata: + X O (iontoforézis negatív póluson). Használat előtt rázza fel! A bőrt alaposan zsírtalanítsa lemosóhabbal. Az ampulla bevitele közben tonikkal nedvesítse a bőrt. A kezelést a bőr típusának megfelelő krémmel zárja.

Inci

AquaGlycerinBeta-GlucanPentyleneGlycolPanthenolPEG-40HydrogenatedCastorOilSodiumHyaluronateXantanGumSodiumBenzoateBenzoicAcid


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook