3Peptides Anti – Ageing Mindenek Felett

Tripeptides – A 3Peptides kozmetikumok az anti-age kezelések legújabb fejlesztése, amely a bőr öregedése során, az ezt kiváltó okokkal száll szembe és a bőr fiatalítását belülről kifelé végzi.


A 3peptides termékek kifinomult fejlesztési mechanizmusának és rendkívüli hatékony képletének köszönhetően, átlagon felüli anti – age kezelést biztosítanak, minden bőrtípus számára, 30. életév felett. Kifejezetten javasolt azoknak, akik bőre akár külső, akár belső okok miatt gyorsabban öregszik. Ideális választás a legigényesebb bőrtípusok kezelésére és azok számára, akik az anti – age kezelésektől többet várnak.

Biológiailag aktív peptidek

A 3peptides termékek hatékonyságát három biológiailag aktív peptid biztosítja, amely a sejtek aktivitását biztosító hatóanyagok új generációját képviseli. A peptidek a bőrünk sejt közötti terében alapból is megtalálhatóak, aminosavakból álló láncot képezve. Képesek a sejtek működését, aktivitását szabályozni. Serkentik a bőr sejtjeinek osztódását, az extracelluláris mátrix megújulását, valamint elősegíti a kollagén, elasztin és hyaluronsav szintézisét. Ennek következtében a bőr biológiai és fotóöregedése lelassul, azaz a bőr látványosan fiatalodik, ami a következő, elbűvölő eredményekben nyilvánul meg:

  • szebb tónus: + 19,5 %
  • rugalmasabb bőr: + 9 %
  • a ráncok előfordulásának a csökkenése: – 37 %
  • a ráncok mélységének a csökkenése: – 18,5 %
  • szemmel láthatóan feszesebb bőr,
  • szemmel láthatóan simább bőr,
  • intenzív ránc – korrekciós hatás!

Díjazott hatóanyag

A Matrixyl® peptid komplexum, amely a 3Peptides termékekben található, az In-cosmetics 2015 vezető hatóanyag rendezvényen, megkapta a „25 years of Innovation Award“ (25 év innovációja) díjat, amellyel az elmúlt negyed században, a bőrápolás terén nyújtott, legnagyobb hatással rendelkező hatóanyagot díjazták

Professzionális és otthoni felhasználásra

A 3PEPTIDES termékek a szalonban történő kezelések mellett teljes egészeben alkalmasak az otthoni felhasználásra, bőrápolásra, a kozmetikában végzett kezelések eredményének megőrzése céljából.

A termékek 100 % parabén és paraffin mentesek, hipoallergén parfümmel ellátva. Az érzékeny bőrtípusokkal szemben nagyfokú toleranciát biztosítanak.

A 3 Peptides termékcsalád meghaladja a klasszikus bőrápoló termékek funkcióját. A biológiailag aktív peptidek sejtszinten hatnak, így nem csak a külalakra, hanem a bőr struktúrájára és működésére és hatással van! A termékek a dermakozmetikai készítmények új nemzedékéhez tartoznak, amelyek a kozmeceutikal szegmens részét képezik, ami átmenetet jelent a kozmetika és a dermatológia között. Olyan termékekről van szó, amelyek többet jelentenek a sima kozmetikumnál, de nem tulajdoníthatunk nekik gyógyító hatást. Olyan aktív hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek dermatikumokban is megtalálhatóak, csak kisebb koncentrációban, mégis magas hatásfokkal.


Termékek

A 3 PEPTIDES termékcsaládot 6 termék alkotja, amelyek specifikus hatásokkal rendelkeznek:

Bővebb tájékoztatásért forduljon Területi Képviselőinkhez!
Apollos Bt.
1126 Budapest, Böszörményi út 19/C
+36-1-212-9339; +36-70-378-8873
apollos@afrodita-kozmetika.hu
www.kozmetika-afrodita.hu

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook