3PEPTIDES Ampulla

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

5*1,5ml

Hatóanyag

3 bioaktív peptid, B5-provitamin, ceramidok, hyaluronsav

Leírás

Erős, sejtszinten ható koncentrált cseppek, anti-age hatással. Serkenti a sejtek osztódását, a “fiatalság proteinjének” termelődését. Ennek köszönhetően jelentősen lassítja a természetes öregedési folyamatokat, javítja a bőr dermális struktúráját, tónusát, valamint csökkenti a ráncok mélységét, mennyiségét.Használat: Használat előtt rázd fel. Alkalmazd minden reggel és este a letisztított és tonizált arcra, nyakra és dekoltázsra. Ujjbeggyel masszírozd be a bőrbe, majd, használd a bőrtípusodnak megfelelő 3PEPTIDES vagy bármilyen más Afrodita Professzionális krémet, a kor és bőr állapotának megfelelően. Ajánlott az 5 napos kúra elvégzése legalább évente három alkalommal. Egy darab 1,5 ml-es ampulla elég az egész arcra, nyakra, dekoltázsra.

Inci

AquaPentyleneGlycolGlycerinCarnosinePalmitoylTripeptide-1PalmitoylTetrapeptide-7SodiumHyaluronateCeramide3Ceramide6IICeramide1PhytosphingosineCholesterolPanthenolSodiumLauroylLactylateXanthanGumCoco-GlucosideButyleneGlycolCarbomerSodiumLactateEthylhexylglycerinPhenoxyethanolCitricAcid


Legfrissebb hírek

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook