3PEPTIDES Ampulla

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

5*1,5ml

Hatóanyag

3 bioaktív peptid, B5-provitamin, ceramidok, hyaluronsav

Fejlett anti-age bőrápolás, amellyel sejtszinten érjük el a bőr fiatalodását.Lassul a bőr öregedése, csökken a ráncok mennyisége.

Leírás

Erős, sejtszinten ható koncentrált cseppek, anti-age hatással. Serkenti a sejtek osztódását, a “fiatalság proteinjének” termelődését. Ennek köszönhetően jelentősen lassítja a természetes öregedési folyamatokat, javítja a bőr dermális struktúráját, tónusát, valamint csökkenti a ráncok mélységét, mennyiségét.Használat: Használat előtt rázd fel. Alkalmazd minden reggel és este a letisztított és tonizált arcra, nyakra és dekoltázsra. Ujjbeggyel masszírozd be a bőrbe, majd, használd a bőrtípusodnak megfelelő 3PEPTIDES vagy bármilyen más Afrodita Professzionális krémet, a kor és bőr állapotának megfelelően. Ajánlott az 5 napos kúra elvégzése legalább évente három alkalommal. Egy darab 1,5 ml-es ampulla elég az egész arcra, nyakra, dekoltázsra.

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook