3PEPTIDES 3D Fiatalító maszk minden bőrtípusra

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

150ml

Hatóanyag

3 bioaktív peptid, argán olaj

Fejlett anti-age bőrápolás, amellyel sejtszinten érjük el a bőr fiatalodását.Lassul a bőr öregedése, csökken a ráncok mennyisége.

Leírás

Idősödő bőr esetében a maszk hatására a bőr megújul, fiatalosabb külsőt ölt, azaz a sejtek osztódása gyorsabbá válik, a bőrben több protein – kollagén és elasztin – szintetizálódik, amelyek a bőr megújításában vesznek részt. Az eredmény a szemmel látható 3D hatás: (1.) szebb tónus, (2.) rugalmasabb bőr, (3.) kevesebb ránc. Használat: A maszkot vastagabb rétegben vidd fel a már előzőleg letisztított, tonizált bőrre. 15-20 perc hatás után mosd le.

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook