3PEPTIDES Hidratáló krém normál, vegyes bőrtípusra

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

50ml

Hatóanyag

3 bioaktív peptid, barna alga extraktum

Leírás

Fejlett anti-age bőrápolás, amellyel sejtszinten érjük el a bőr fiatalodását. A dermális és epidermális gének működésének reaktiválásával javul a bőr sejtjeinek természetes osztódása, és jelentősen megnő az extracelluláris mátrix makromolekuláinak szintézise, amelyek a bőr feszességéért és rugalmasságáért felelnek. Ennek következtében jelentősen lassul a bőr öregedése, csökken a ráncok mennyisége, mélysége és szemmel láthatóan javul a tónusa.Használat: Alkalmazd a krémet a letisztított és tonizált arcra, nyakra és dekoltázsra, finoman masszírozd be. Javasoljuk, a 3PEPTIDES éjszakai esszenciával kombinálva használni.

Inci

AquaPentyleneGlycolCetearylEthylhexanoatePropylheptylCaprylateGlycerylStearateCitrateGlycerinDicaprylylCarbonateStearylAlcoholCetylAlcoholCarnosinePalmitoylTripeptide-1PalmitoylTetrapeptide-7UndariaPinnatifidaExtractArachidylAlcoholBehenylAlcoholArachidylGlucosideSodiumLactateButyleneGlycolParfumGlucoseCoco-GlucosideCarbomer


Legfrissebb hírek

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook