PURE SKIN SOLUTION ZnO Krém

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

150ml

  • antibakteriális és nyugtató hatású
  • ideális zsíros, tisztátalan és pattanásokra hajlamos bőr kezelésére

Leírás

  • antibakteriális és nyugtató hatású
  • ideális zsíros, tisztátalan és pattanásokra hajlamos bőr kezelésére

Csökkenti a faggyúmirigy termelődését, nyugtatja a bőrt, emellett enyhe antibakteriális hatással is rendelkezik. Vigye fel vékony rétegben a tisztított , zsírtalanított, tonizált bőrre és hagyja hatni. Szükség esetén, helyileg a problémás területeken alkalmazza.

  • bőrgyógyászatilag tesztelt
  • 0 % szintetikus illatanyag

Inci

AquaZincOxidePetrolatumCaprylic/CapricTriglycerideGlycerinParaffinumLiquidumPolyglyceryl-3DiisostearateCeraMicrocristallinaParaffinIsopropylMyristateOleaEuropaeaOilPolyglyceryl-2DipolyhydroxystearateZincStearateHelianthusAnnuusSeedOilHamamelisVirginianaLeafExtractPrunusAmygdalusDulcisOilMelaleucaAlternifoliaLeafOilRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilAllantoinDimethiconeLanolinAlcoholMagnesiumSulfatePropyleneGlycolCitricAcidSodiumBenzoateDiazolidiylUreaMethylparabenPropylparabenD-Limonene


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook