PERFECT CODE Maszk

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

50ml

„NEW SKIN EFFECT“ – azaz, „ÚJ BŐRHATÁS“ egy éjszaka alatt, a különleges és szabadalmaztatott bioenzim technológiának köszönhetően.

Leírás

„NEW SKIN EFFECT“ – azaz, „ÚJ BŐRHATÁS“ egy éjszaka alatt, a különleges és szabadalmaztatott bioenzim technológiának köszönhetően.

EREDMÉNYEK:
> Már az első alkalom után puhább bőr.*
> Rendszeres alkalmazásával jelentősen csökkennek a bőr felszínén található rendellenességek. a bőr színe kiegyenlítődik**, és láthatóan feszesebbé válik***.

Végső hatás: a bőrünk fiatalos és friss külsöt ölt magára!
* 49 önkéntes tesztalany véleménye, 1x alkalmazva az éjszaka során,
** in vivo tesztekkel igazolva, 41 önkéntes tesztalanyon, naponta 2-szer alkalmazva, 28 nap után
***49 önkéntes tesztalany véleménye, naponta 2x alkalmazva, 21 nap után
HATÓANYAGOK: biomimetkusi peptidek, fejlett H2O technológia anti-pollution hatásmechanizmussal, papain enzim, vitaminok.

 

 

Inci

AquaPentyleneGlycolMelHelianthusAnnuusSeedOilCyclopentasiloxaneCetearylEthylhexanoateSorbitolGlycerinCetearylIsononanoateArachidylAlcoholSorbitanStearateMethylGlucoseSesquistearatePapainTrehaloseUreaSerineAlginGlycerylPolyacrylateCaprylylGlycolSodiumHyaluronatePullulanMaltitolButyleneGlycolDipropyleneGlycolHydrogenatedLecithinAlanineTocopherylAcetateCholesterolRetinylPalmitateStearylAlcoholCetylAlcoholGlucosePolyacrylateCrosspolymer-6PropyleneGlycolBHTAscorbylPalmitateGlycerylStearateCitricAcidBehenylAlcoholArachidylGlucosideCarbomer12-HexandiolDisodiumEDTADisodiumPhosphatePotassiumPhosphateLacticAcidParfumBenzylSalicylateCitronellolGeraniolButylphenylMethylpropionalLinaloolAlpha-IsomethylIononeLimoneneHexylCinnamal


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook