PERFECT CODE Frissítő peptides permet

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

100ml

  • peptidek és hialuronsav komplex
  • VEGÁN
  • minden bőrtípusra

Leírás

PERFECT CODE peptides permet arcra és a testre – a bioaktív peptidek és a hidratáló hyaluronsav tökéletes kombinációja a sima, hidratált, fiatalos megjelenésű bőrért!

  • peptidek és hyaluronsav komplex
  • VEGÁN
  • minden bőrtípusra

Fő aktív hatóanyagok

Bioaktív peptidek

Stimulálják a sejtek kollagén és elasztén szintézisét. Ennek eredményeként lelassítják a bőr öregedését: láthatóan tonizálják a bőrt, simítják a felületét és intenzív ránctalanító hatást fejtenek ki.

Hyaluronsav

A 100% -ban természetes hialuronsav képes intenzíven behatolni a mélyebb bőrrétegekbe, ahol biztosítja az optimális hidratációt és megakadályozza a vízveszteséget az epidermiszben. Ez növeli a bőr hidratáltságát és rugalmasságát, láthatóan feszesebbé, simává és fiatalabbá téve.

HASZNÁLAT

Tisztítás után – vagy akár naponta többször is – permetezd be vele a bőrödet.

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook