MYSTIC ARGÁN Olajos testápoló

Akció
Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

250ml

Hatóanyag

100 % szerves argán olaj, kókuszolaj

Leírás

Könnyű, mégis gazdagon tápláló, krémes textúrája, argán- és kókuszolajjal. Használata során a bőrt intenzíven táplálja és bársonyossá varázsolja.

Használat: Alkalmas minden bőrtípusra, különösen száraz bőrre.

Inci

AquaHelianthusAnnuusSeedOilArachidylAlcoholBehenylAlcoholArachidylGlucosideButyrospermumParkiiButterSorbitanStearateGlycerinArganiaSpinosaKernelOilCocosNuciferaOilCetylAlcoholParfumDimethiconeXanthanGumPropyleneGlycolBHTAscorbylPalmitateGlycerylStearateCitricAcidPhenoxyethanolEthylhexylglycerinBenzylSalicylateCitronellolGeraniolHexylCinnamalButylphenylMethylpropionalLimoneneLinaloolAlpha-IsomethylIonone


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook