KARITÉ Kéz- és körömápoló krém

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

75ml

Hatóanyag

kakaó vaj, karitévaj

Leírás

Extra ápoló krém a kéz- és köröm ápolására. A karitévaj és a kakaó vaj gazdagon táplálja a kezeket, ugyanakkor erősíti a körmöket és lágyítja a bőrt. Különösen alkalmas száraz bő ápolására.
Használat: Alkalmazza minden kézmosás után.

Inci

AquaGlycerylStearateCitrateIsopropylPalmitateGlycerinDicaprylylCarbonateSorbitanStearatePropylheptylCaprylateTheobromaCacaoSeedButterStearylAlcoholCetylAlcoholButyrospermumParkiiButterGlycineSojaOilAllantoinTocopherylAcetateCitrusAurantiumDulcisPeelOilCeraAlbaRosmarinusOfficinalisExtractBrassicaCampestrisSeedOilParfumCarbomerSodiumHydroxidePhenoxyethanolEthylhexylglycerinBenzylBenzoateD-Limonene


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook