HYDRO CONTROL Hidratáló krém

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

50ml

Hatóanyag

amazonas komplex, béta-glukán, hamamelis extraktum

Leírás

Hidratálja a bőrt, a zsíros és vegyes bőrtípusoknál segíti a bőr víz- és zsírháztartásának egyensúlyban tartását, pórusösszehúzó, gátolja a komedók kialakulását (pattanások, mitesszerek), ugyanakkor enyhén antibakteriális hatással bír.
Használat: Aknés, zsíros és vegyes bőrtípus mindennapos ápolására, ugyanakkor a krém összetétele és a bőr vízháztartásának optimális szinten történő tartása, alkalmassá teszi az AHA gyümölcssavas hámlasztási eljárás közbeni vagy az utáni nappali ápolásra.

Inci

AquaDicaprylylEtherDicaprylylCarbonatePolyglyceryl-3MethylglucoseDistearateIsopropylMyristateCetearylIsononanoateGlycerinPentyleneGlycolIsohexadecaneGlycerylStearateStearylAlcoholButyrospermumParkiiButterHamamelisVirginianaLeafExtractPropyleneGlycolBetaGlucan1-2HexanediolCopaiferaOfficinalisOilCarapaGuaianensisOilEuterpeOleraceaOilSimmondsiaChinensisSeedOilBisabololRetinylPalmitateCaprylic/CapricTriglycerideTocopherolTocopherylAcetateZeaMaysGermOilRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilEthylhexylMethoxycinnamateSodiumBenzoateCitricAcidCaprylylGlycolDimethiconeMethylparabenPropylparabenDiazolidinylUreaParfum


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook