HAWAIIAN DREAM Hawai álom olajos tusoló gél

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

250ml

A 100%-ban természetes jojoba olajat és a lédús egzotikus gyümölcs illatát tartalmazó gazdag formula gyengéden tisztítja a bőrt és finom, gyümölcsös kényeztetést biztosít.

Leírás

Éld át a hawaii energiát, a trópusi nap színes világát és a paradicsomi strandokat saját fürdőszobád kényelmében. Egy zuhanyápolási rituálé, amely a távoli, napsütötte szigetek és a hula tánc világába repít.  Gazdag, bőrbarát formula, amely gyengéden tisztítja a bőrt anélkül, hogy kiszárítaná. A lédús egzotikus gyümölcsök illata magával ragad.

Amikor a zuhanyzás találkozik a világ rituáléival.

A 100%-ban természetes jojoba olajat és a lédús egzotikus gyümölcs illatát tartalmazó gazdag formula gyengéden tisztítja a bőrt és finom, gyümölcsös kényeztetést biztosít.

A jojoba olaj arany színű folyékony viaszként ismert a kozmetikai iparban, mert szerkezetében nagyon hasonlít a bőr természetes faggyújához. Gazdagan kondicionálja a bőrt és segít megelőzni annak kiszáradását.

  • gazdag, bőrbarát formula
  • gyengéden tisztítja a bőrt anélkül, hogy kiszárítaná
  • lédús egzotikus gyümölcs illatával gyönyörködtet
  • VEGÁN FORMULA
  • 0% szilikon
  • hidegen sajtolt szűz, jojoba olaj

 

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook