GRAPES-SZŐLŐKIVONATOS Masszázs olaj arcra és testre

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

500ml

Hatóanyag

napraforgó olaj, rozmaring extraktum, szőlőmag olaj

Leírás

A GRAPES masszázsolaj természetes alapanyagok tárháza, amely a bőrt regenerálja, fiatalítja, szinten tartja természetes vízháztartását, javítja és megtartja az epidermisz struktúráját, védi a külső káros hatásoktól és lassítja annak öregedését. A kezelés után a kezelt bőrfelszín puhává, selymessé, feszessé válik.
Használat: Összetételének és hatásmechanizmusának köszönhetően elsősorban érett, és sérült – pl. stria, vagy napégette – bőrtípus ápolására szolgál, valamint elengedhetetlen az AHA testpakolás alkalmazása után.

Inci

VitisViniferaSeedOilHelianthusAnnuusSeedOilRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilParfumBenzylBenzoate


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook