FOOT CARE Sport lábbalzsam

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

100 ml

  • hűtő formula
  • enyhíti a nehéz, sajgó lábak érzését
  • elengedhetetlen a sportolók számára
  • szilikon, paraffin, színezék és szintetikus parfüm MENTES
  • alkalmas vegán felhasználóknak is

Leírás

– aktív formula, ideális profi és szabadidős sportolók számára

Az eukaliptusz, a teafa, a télizöld és a citrom illóolajok kombinációja segít enyhíteni a nehéz, sajgó lábak érzését edzés előtt és után. A frissesség, könnyedség és hűs érzetét kelti a lábakban.  A shea vaj, az olívaolaj és az E-vitamin hidratálja és védi a bőrt.

Eukaliptusz illóolaj

  • serkenti a mikrocirkulációt és javítja a bőr oxigén- és tápanyagellátását. Fokozza a bőrsejtek vitalitását. Regeneráló, antibakteriális és nyugtató hatás.

Teafa illóolaj

  • erős antibakteriális és összehúzó hatású, segít a gombák és baktériumok elleni küzdelemben.

Télzöld illóolaj

  • fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatású. Fokozza a bőr és az izomszövetek mikrokeringését, és felgyorsítja a salakanyagok távozását. Ennek eredményeként enyhíti az izom- és ízületi fájdalmakat. Antiszeptikus hatással is rendelkezik, és felpezsdíti a testet és a lelket is egyaránt.

Olivaolaj

  • telítetlen zsírsavakat tartalmaz, amelyek nagyon hasonlítanak a faggyú természetes összetételére. Puhítja, nyugtatja a bőrt, így különösen alkalmas a száraz és érzékeny bőr ápolására.

Shea vaj

  • a sheafa magjaiból előállított egzotikus összetevő rendkívül gazdag antioxidánsokban, zsírsavakban és vitaminokban. Elősegíti a sejtek regenerálódását, megújítja a bőr hidro-lipid rétegét és segít megvédeni a káros külső hatásoktól. Erősen hidratáló és tápláló hatással van a bőrre.

Összetevők:
Aqua, Alcohol Denat., Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Olea Europaea Fruit Oil, Glyceryl Stearate, Propylene Glycol, Sodium Cetearyl Sulfate, Gaultheria Procumbens Leaf Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Citrus Limon Peel Oil, Butyrospermum Parkii Butter Allantoin, Tocopheryl Acetate, Bisabolol, Panthenol,  Menthol, Camphor, Citric Acid, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract,  Brassica Campestris Seed Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, D-Limonene, Citral

Inci

AquaAlcoholDenat.CetylAlcoholStearylAlcoholOleaEuropaeaFruitOilGlycerylStearatePropyleneGlycolSodiumCetearylSulfateGaultheriaProcumbensLeafOilMelaleucaAlternifoliaLeafOilEucalyptusGlobulusLeafOilCitrusLimonPeelOilButyrospermumParkiiButterAllantoinTocopherylAcetateBisabololPanthenolMentholCamphorCitricAcidRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilPhenoxyethanolEthylhexylglycerinD-LimoneneCitral


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook