ÉDES MANDULA Testápoló tej

Akció
Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

250ml

Hatóanyag

mandula protein, royal zselé extraktum

Leírás

Tökéletes ápolás a száraz és feszülő bőr számára! A mandula olaj, royal zselé és mandula protein a bőrt táplálja és serkenti a megújulását. A bőrt selymessé és puhává varázsolja, megvédi a külső káros hatásokkal szemben. Gyorsan felszívódik, nem hagy kellemetlen zsíros foltot maga után.

Inci

AquaGlycerylStearateParaffinumLiquidumGlycerinCaprylic/CapricTriglycerideCeteareth-12PrunusAmygdalusDulcisOilIsopropylMyristateCeteareth-20HelianthusAnnuusSeedOilPetrolatumPropyleneGlycolDiazolidinylUreaPanthenolTocopherylAcetateHydrolyzedSweetAlmondProteinMelExtractRoyalJellyExtractCetylAlcoholStearylAlcoholCarbomerDimethiconeParfumMethylparabenPropylparabenTriethanolamineSodiumBenzoateBHTAscorbylPalmitateCitricAcidPotassiumSorbate


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!



Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook