CLEAN UP Soft peeling arcra

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

100ml

Hatóanyag

allantoin, aloe vera extraktum, mandula olaj, napraforgó olaj

Leírás

Finoman eltávolítja az elhalt hámsejteket, miközben ápolja és nyugtatja a bőrt. Apró, gömb alakú abrazív szemcséket tartalmaz, melyek nem okoznak sérülést a bőr felületén.
Használat: Nedves bőrfelületen finoman masszírozza egy-két percig. Ezután mossa le langyos vízzel.

Inci

AquaHelianthusAnnuusSeedOilNylon-11StearylAlcoholSteareth-7Steareth-10IsopropylMyristateCetylAlcoholPrunusAmygdalusDulcisOilAllantoinAloeBarbadensisLeafJuiceCitricAcidPotassiumSorbateSodiumBenzoateSodiumSulfiteRosmarinusOfficcinalisExtractBrassicaCampestrisSeedOilCeteareth-20GlycerylStearateParfumDehydroaceticAcidBenzylAlcohol


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook