CLEAN UP Lemosóhab

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

200ml

Hatóanyag

bisabolol, kamilla kivonat, kókusz-glükózid

Leírás

Alaposan tisztítja, zsírtalanítja, nyugtatja a bőrt, miközben nem szárítja ki. Enyhén antiszeptikus. Kitűnő sminkeltávolító, de a szemet nem irritálja. Minden érzékeny bőrtípusnál alkalmazható.
Használat: A habot finoman masszírozza a bőrbe. Meleg/langyos vízzel mossa le, majd a bőrt feltétlenül tonizálja Clean up Hyaluron hydro tonikkal.

Inci

AquaCoco-GlucosideSodiumC14-16OlefinSulfonateAcrylates/Steareth-20MethacrylateCopolymerGlycerylOleateBisabololChamomillaRecutitaExtractPropyleneGlycolPEG-40HydrogenatedCastorOilTocopherolHydrogenatedVegetableGlyceridesCitrateParfumCitricAcidSodiumHydroxideDiazolidinylUreaEthylhexylglycerinPhenoxyethanol


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook