CLEAN UP HYALURON Arctej

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

200ml

Hatóanyag

glicerin, hyaluronsav

Leírás

Szabadalmaztatott, alacsony molekulatömegű 100% természetes hyaluronsavat tartalmaz, amely a bőr mélyebb rétegeiben fejti ki hatását.
Használat: A tejet egyenletesen oszlassa el a bőr felszínén. Masszírozó mozdulatokkal végezze el a tisztítást. Eközben az aktív hatóanyagok megkötik a bőrre rakódott tisztátalanságokat. Meleg/langyos vízzel mossa le, majd a bőrt feltétlenül tonizálja Clean up Hyaluron hydro tonikkal.

Inci

AquaGlycerinSorbitanStearateMethylGlucoseSesquistearateDicaprylylCarbonateCetearylIsononanoateOleylErucateSodiumHyaluronateRicinusCommunisSeedOilHydrogenatedCastorOilCoperniciaCeriferaCeraCeraAlbaLanolinStearylAlcoholCetylAlcoholXanthanGumPropyleneGlycolBHTAscorbylPalmitateGlycerylStearateCitricAcidDehydroaceticAcidBenzylAlcoholParfum


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook