CLEAN UP HYALURON 2 fázisú szemfestéklemosó

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

125ml

Hatóanyag

100 % szabadalmaztatott hyaluronsav

Leírás

2 az 1-ben: Hatékony tisztítás és hidratálás A szemfesték lemosó korszerű, kétfázisú képlete gyorsan, hatékonyan és dörzsölés nélkül távolítja el a vízálló sminket is. A benne található hyaluronsavnak köszönhetően, a sminkeltávolítás közben hidratálja a szem körüli bőrt és védi a kiszáradástól.
Fontos: Az olajos fázis miatt nem alkalmas műszempillák tisztítására.
100% Természetes hyaluronsav
A lemosóban található szabadalmaztatott hyaluronsav 100%-ban természetes, rendkívül kis molekulatömeggel rendelkezik: 20 – 50 kDa. A kis molekulatömeg lehetővé teszi, hogy behatoljon egészen a dermiszbe, ahol intenzív és tartós hidratálást biztosít. Ettől válik a termék egy kezelés elengedhetetlen részévé, mert így tudjuk megóvni az érzékeny szem körüli bőrt, amely leginkább hajlamos a kiszáradásra! Maximális kifinomultság, az érzékeny szem körüli bőr és szemek védelme érdekében A szemfesték lemosó gyengéd, tisztító, kétfázisú képlete kifejezetten a szem körüli érzékeny bőr igényeihez igazodik: nem tartalmaz parabént, parfümöt és alkoholt. De ami talán még ennél is fontosabb: lemosás közben NEM IRRITÁLJA A SZEMET, mert a számára megfelelő pH-értékkel rendelkezik.
TUDTAD? A szem körüli bőr akár 7-szer vékonyabb lehet, mint az arc többi részén. Ezen kívül itt alig található olyan faggyúmirigy, amely a bőrben a szükséges lipidek mennyiségét biztosítja annak érdekében, hogy megakadályozza a bőr kiszáradását. A szerkezete nagyon rugalmatlan, relatív kevés kollagén rostot tartalmaz, miközben folyamatosan több mint 22 különböző izom összehúzódása terheli! A szem körüli bőr különösen érzékeny, gyorsan kiszárad és az öregedés jelei először itt jelennek meg. Éppen ezért különleges tisztító készítményekre és kezelésre van szüksége.
Használat: Egy nedves vattakorongra tegyél rá a szemfesték lemosóból és gyengéd mozdulatokkal távolítsd el a sminket.

Inci

AquaCyclopentasiloxaneIsohexadecaneSodiumChlorideSodiumHyalurontaeBisabololPropyleneGlycolDiazolidinylUreaCI42051CI14720


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook