ANTISTRESSZ Pakolás

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

200ml

Hatóanyag

A- és E-vitamin, borostyán- és mályva extraktum, citrom-, jojoba olaj, levendula- és ciprus illóolaj, panthenol (B5-provitamin), papaya-

Leírás

Stresszoldó hatású, és rendkívül hatásos hajszálértágulatos bőrtípus kezelésére. Visszaállítja a bőr védekezőképességét és gazdagon hidratálja. Szemmel láthatóan csökken a bőrpír.
Használat: Tisztítás után a pakolást vastagabb rétegben vigye fel az arc, nyak és dekoltázs vonalában. Rozáceás bőr kezelése esetén javasoljuk, hogy az Anticouperose szérumot szintén alkalmazza. 15 percig hagyja hatni, majd langyos vízzel mossa le.

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook