AMAZONAS KOMPLEX Skin firming bőrfeszesítő krém

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

150ml

Hatóanyag

fekete bodza kivonat, guarana kivonat, tigrisfű kivonat, trópusi mandula kivonat

Leírás

Az Amazonas vidékéről származó növényi extraktumot tartalmazó krém, elsődleges célja a bőr feszesítése. Alkalmazása elsősorban cellulit kezelések után, erőteljes fogyás, illetve a bőr petyhüdté válása esetén. Hatása már az első kezelés után látványos. A bőr feszesebbé és finomabbá válik, néhány nap után jelentősen javul a bőr struktúrája és még erőteljesebben érezhető feszessége, rugalmassága.
Használat: Reggel és este is javasolt, egész testre vagy akár egyes testrészekre (has, kar, mellek, comb…).

Inci

AquaGlycerinGlycerylStearateCeteareth-20Ceteareth-12CetearylAlcoholCetylPalmitateButyrospermumParkiiButterTerminaliaCatappaLeafExtractSambucusNigraFlowerExtractCaprylic/CapricTriglycerideCetearylEthylhexanoateEthylhexylStearateDicaprylylEtherHexyldecanolHexyldecylLaurateCyclopentasiloxaneDimethiconolPropyleneGlycolPaulliniaCupanaSeedExtractCentellaAsiaticaExtractRosmarinusOfficinalisExtractBrassicaCampestrisSeedOilMaltodextrinSilicaCetylAlcoholStearylAlcoholSodiumPolyacrylateDimethiconePVPTannicAcidParfumPhenoxyethanolMethylparabenEthylparabenButylphenylMethylpropionalHexylCinnamalBenzylBenzoateBenzylSalicylateLimoneneLinalool


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook