Alakulj át az Afrodita Professional Anti-cellulit kezeléseivel

Miért vagyunk sikeresek? A termékek fejlesztése során szigorúan alkalmazzuk és követjük a legújabb fejlesztéseket. Figyelemmel kísérjük a legújabb növényi összetevők és hatóanyagok megjelenését, amelyek a zsírsejtek lebontásában, a pangó víz és a salakanyagok eltávolításában játszanak fontos szerepet a bőrből és bőr alatti szövetekből. A megszerzett szakértelemnek és tudásnak köszönhetően, ezeket az ismereteket kivétel nélkül beépítjük az új termékek képleteibe. Ugyanakkor olyan eljárásokat dolgozunk ki, amelyekkel a megalkotott készítmények a legjobb és leghatékonyabb cellulit elleni eljárásokat biztosítják.

Az Afrodita Cosmetics az egyik legjobb programmal rendelkezik a centiméterek és a cellulit elleni küzdelemben, a kritikus testrészeken: megfelelő szalonkezelésekkel és csúcsminőségű kozmetikumok kombinációjával.

Mivel a zsírsejtek lerakódása, azaz a narancsbőr nem egyik napról a másikra jött létre, egyetlen kezeléssel nem lehet eltávolítani. Ezt el kell magyarázni minden anti-cellulit kezelést igénybe vevő Vendégnek, hogy közösen eldönthessük a kezelések legjobb kombinációját.

BODY WRAPPING Hideg és MELEG eljárások, kezelési csomagok,
Megújúlt Lipo Detox cellulit eljárás.

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook