AGELESS Nappali krém

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

50ml

Hatóanyag

100% natúr búzacsira olaj, 100% natúr napraforgó olaj, hydra complex, izoflavinok

Leírás

Hidratáló PRO-AGEING ápolás, amely vitalizálja az érett bőr összes fiziológiai funkcióját, javítja az epidermális és dermális rétegek szerkezetét, mindezt belülről kifelé végezve. A bőr intenzív hidratálását biztosítja napról-napra, ezzel tökéletes kényelmet kölcsönözve. Hosszú távon a bőr sokkal feszesebb, simább, tömörebb és vitalizáltabb lesz. Elégedettség, kortól függetlenül! Javítja a bőr: rugalmasságát simaságát hidratáltságát vastagságát Csökkenti: ráncok mélységét. Használat: A krémet vidd fel a letisztított és tonizált bőrre. Ha a bőröd normál-száraz, akkor ajánlott a krémet kombinálni az Ageless Olajos Esszenciával.

Inci

AquaCetearylEthylhexanoateDicaprylylCarbonateGlycerylStearateCitrateGlycerinCetylAlcoholLecithinSoyIsoflavonesIsopropylPalmitatePropylheptylCaprylateTriisononanoinPolysorbate80AlcoholSodiumLactateSodiumPCAGlycineFructoseUreaNiacinamideInositolSodiumBenzoateLacticAcidDehydroaceticAcidBenzylAlcoholPropyleneGlycolBHTAscorbylPalmitateGlycerylStearateCitricAcidDimethiconeXanthanGumParfumLinalool


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook