3PEPTIDES Intenzív éjszakai esszencia minden bőrtípusra

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

30ml

Hatóanyag

3 bioaktív peptid, argán olaj, csipkebogyó olaj, fehér tajtékvirág olaj

Leírás

Jelentősen javítja a sejtek regenerálódó képességét, növeli a kollagén és hyaluronsav szintézisét, csökkenti a progerin hatását. Az esszencia használatának következményeként jelentősen lelassul a bőr kronológiai és foto-öregedése, a ráncok mennyisége és mélysége csökken, a bőr feszesebbé, simábbá válik.Használat: Vidd fel a már letisztított és tonizált bőrre minden este, száraz bőr esetében reggel is.

Inci

AquaPentyleneGlycolOleylErucateDicaprylylEtherArganiaSpinosaKernelOilArachidylAlcoholBehenylAlcoholArachidylGlucosideRosaCaninaFruitOilAloeBarbadensisLeafJuiceDicaprylylCarbonateSorbitanStearateMethylGlucoseSesquistearateCarnosinePalmitoylTripeptide-1PalmitoylTetrapeptide-7GlycerinLimnanthesAlbaSeedOilParfumHydrogenatedLecithinSerineAlanineTocopherylAcetateCholesterolRetinylPalmitateDimethicone/VinylDimethiconeCrosspolymerCarbomerSodiumLactateCoco-GlucosideGlucoseSilicaIsoceteth-10MaltitolButyleneGlycolDipropyleneGlycolCitricAcidPropyleneGlycolBHTAscorbylPalmitateGlycerylStearateDisodiumEDTAPotassiumSorbateSodiumBenzoateSodiumSulfite


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook