100% SPA ORGANIC ARGAN testbalzsam

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

200ml

Leírás

A természetes argán olaj tápláló erejével! Különleges hatása révén serkenti a bőrsejtek regenerálódását, míg az E-vitaminban gazdag kakaóvaj antioxidáns hatással rendelkezik és védi a bőrt a kiszáradástól biztosítva számára a táplálást. Különösen alkalmas száraz bőrre.

  • 100%-ban természetes ARGÁN OLAJ & KAKAÓVAJ
  • regeneráló hatás
  • paraffin & szilikon MENTES
  • VEGÁN

Fő aktív hatóanyagok

100 %-BAN TERMÉSZETES ARGÁN OLAJ

A szép és egészséges bőr értékes forrása, a természet csodájának tekinthető. Marokkóiak az argán fát az élet fájaként” emlegetik. Az argán olajban gazdag E-vitamin található, ami kiváló antioxidánssá teszi azt. Gazdag karotinforrás és több mint 80%-ban zsírsavakat tartalmaz. Mivel ezeknek a hatóanyagoknak természetes a forrása, így igazi elixír a bőrnek.

Inci

AquaButyrospermumParkiiButterHelianthusAnnuusSeedOilGlycerylStearateCitrateDicaprylylCarbonateGlycerinGlycerylStearateArganiaSpinosaKernelOilSimmondsiaChinensisSeedOilCetylAlcoholTheobromaCacaoSeedButterRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilBeta-CaroteneDaucusCarotaSativaRootExtractGlycineSojaOilTocopherolXanthanGumParfumEthylhexylglycerinPhenoxyethanolBenzylSalicylateCitronellolGeraniolHexylCinnamalButylphenylMethylpropionalLimoneneLinaloolAlpha-IsomethylIonone


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook