100% SPA DE-STRESS testápoló tej

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

250ml

  • DE-STRESS hatás
  • 5 esszenciális illóolaj
  • hyaluronsav
  • paraffin MENTES
  • VEGÁN

Leírás

Gyorsan felszívódó formula öt esszenciális illóolaj komplexel, amelyek „MÉREGTELENÍTŐ” hatással és 100%-ban természetes hyaluronsaval javítják a bőr anyagcseréjét, rugalmasságát és feszességét. Ez a figyelemre méltó lazító kezelés biztosítja a bőr mélyebb rétegeinek hidratálását is, ez mellett minden bőrtípusra alkalmas. Nem hagy kellemetlen, olajos maradványokat a bőrön.

  • DE-STRESS hatás
  • 5 esszenciális illóolaj
  • hyaluronsav
  • paraffin MENTES
  • VEGÁN

Fő aktív hatóanyagok

ESSZENCIÁLIS ILLÓOLAJOK
Az esszenciális illóolajok “MÉREGTELENÍTŐ” hatású komplexe citrom, narancs, levendula, menta és édeskömény illóolajat tartalmaz, amelyek szinergiában működnek a mikrocirkuláció fokozása és a méreganyagok eltávolítása érdekében. Az Afrodita Cosmetics-nél 100%-ban természetes és tiszta illóolajat használunk, amelyeket megkülönbözteti a sokoldalúság és a természet felbecsülhetetlen ajándéka.

100%-BAN TERMÉSZETES HYALURONSAV
Képes intenzíven behatolni a bőr mélyebb rétegeibe, ahol biztosítja az optimális hidratációt és megakadályozza a vízveszteséget az epidermiszben. Növeli a bőr rugalmasságát és hidratáltságát, láthatóan feszesebbé, simábbá és fiatalabbá varázsolja.

Inci

AquaGlycerinDicaprylylCarbonateCetearylEthylhexanoateGlycerylStearateCitrateDicaprylylEtherCyclopentasiloxaneStearylAlcoholCetylAlcoholSodiumHyaluronateHelianthusAnnuusSeedOilCitrusLimonPeelOilCitrusAurantiumDulcisPeelOilLavandulaAngustifoliaOilMenthaArvensisLeafOilFoeniculumVulgareOilDimethiconolCarbomerParfumEthylhexylglycerinPhenoxyethanolSodiumHydroxideCitralLinaloolD-Limonene


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook