Wine Therapy Tápláló krém

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

50ml

  • ANTI-OX VÉDELEM & REGENERÁLÁS
  • tiszta rezveratrol & búzacsíra olaj & habzó bor
  • 0% Szilikon és Mesterséges színezék

 

Leírás

A szabadalmaztatott, kapszulákba zárt tiszta rezveratrol és a habzó bor kivonata együttesen serkentik a bőr természetes megújuló képességét, valamint védik a szabadgyökök káros hatásától. A hozzáadott gabonacsíra olaja erősen táplálja a száraz bőrt.
TÁROLÁS: 15°C – 25°C

 

Inci

AquaPropylheptylCaprylateGlycerinDicaprylylCarbonateSorbitanIsostearateHydrogenatedCastorOilPolyglyceryl-2DipolyhydroxystearateCeraAlbaZincStearateTocopherylAcetateSimmondsiaChinensisSeedOilPerseaGratissimaOilHelianthusAnnuusSeedOilPolyglyceryl3DiisostearateCeresinMagnesiumSulfateBisabololResveratrolPolymethylMethacrylateTricaprylinWineExtractSodiumBenzoatePropyleneGlycolBHTAscorbylPalmitateGlycerylStearateCitricAcidTriticumVulgareGermOilParfumDehydroaceticAcidBenzylAlcoholD-Limonene.BenzylBenzoate


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook